NATT&DAGs personvernerklæring

Personvernopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som person. Eksempelvis navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse. Hvordan du bruker våre tjenester eller hvilken reklame du har lest på NATT&DAG anses også som personopplysninger.

 

De opplysningene vi har om våre kunder, er data du selv gir oss via deltagelse i nyhetsbrevene våre, eller data som genereres når du bruker tjenestene våre. Dette kan være sidevisninger og informasjon om din mobil eller datamaskin. Når du besøker en av våre nettsider registreres denne aktiviteten automatisk i våre måleverktøy. Disse  lar oss for eksempel se hvilke artikler som blir lest, og hvor lenge de blir lest. Dette hjelper oss å forbedre våre artikler for våre kunder. I korte trekk bruker vi personvernopplysninger vi har om deg til å gi deg en best mulig opplevelse av NATT&DAGs sine plattformer.

 

Tredjepartsaktører vi bruker er Google, Adobe, Hotjar, Twitter, YouTube, Facebook, Doubleclick og tidvis andre aktører som Adform. NATT&DAG er ansvarlig for håndtering av personopplysninger som samles inn via våre tjenester og vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.  Når du tillater oss å formidle personopplysninger til andre, vil disse ha et eget ansvar for å behandle dine opplysninger.

 

Når du besøker en av NATT&DAGs sine nettsider registrerer vi ulike typer informasjon om deg i en «cookie». En «cookie», eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lastes ned på din mobil eller datamaskin og lagrer informasjon om din bruk av vår nettside. Våre cookies inneholder ingen opplysninger som telefonnummer eller e-postadresse, og all data om deg slettes automatisk etter 6 måneder. Dersom du er påmeldt våre nyhetsbrev kan du melde deg ut når du selv ønsker.

Slik sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at vi skal lagre cookies hos deg, kan du enkelt slå av cookie-funksjonen i din nettleser. Om du velger å slå dette av, må du huske at mange av funksjonene nevnt over da ikke vil virke eller virke dårligere enn nå.

 

Firefox

    1. Åpne Firefox.
    2. Trykk ‘Alt’-knappen på tastaturet ditt.
    3. I menylinjen på toppen av nettleseren velger du ‘Verktøy’ og så ‘Alternativer’.
    4. Velg ‘Personvern’-fanen.
    5. Still ‘Firefox vil:’ til ‘bruke tilpassede innstillinger for historikk’. Kryss vekk ‘Godkjenn cookies fra nettsider’ og lagre dine preferanser.

Internet Explorer

  1. Åpne Internet Explorer.
  2. Velg ‘Alternativer for internett’ på ‘Verktøy’-menyen.
  3. Velg ‘Sikkerhet’-fanen.
  4. Under ‘Avansert’ kan du krysse bort cookies og lagre dine preferanser.

Google Chrome

  1. Åpne Google Chrome.
  2. Klikk på verktøyikonet.
  3. Velg ‘Innstillinger’.
  4. Nær bunnen av siden klikker du på ‘Vis avanserte innstillinger’.
  5. I Personvern-delen velger du Innholdsinnstillinger.
  6. I ‘Cookies’-fanen kan du krysse bort cookies og lagre dine preferanser.

Safari

  1. Åpne Safari.
  2. Velg ‘Preferanser’ på verktøylinjen, og klikk ‘Personvern’ (du finner verktøylinjen, som ser ut som et tannhjul, øverst og til høyre i Safari-vinduet.)
  3. I ‘Aksepter cookies’-delen kan du spesifisere når og hvor Safari skal akseptere cookies fra nettsider For mer informasjon kan du klikk på Hjelpknappen (spørsmålstegn)
  4. Hvis du ønsker å vite mer om cookies lagret på din computer, klikk på ‘Vis cookies’.

 

NATT&DAG bruker Facebook Audiences på alle våre sider. Dette er en sporingskode som samler informasjon om hva du leser, hvilken enhet du bruker, IP-adresse og tidspunkt.  En sporingskode er en JavaScript-kodebit som brukes til å samle inn og sende data til Google Analytics eller Facebook fra et nettsted. Dersom du logger inn på Facebook kan din profil kobles til vår, og du vil kunne motta målrettet reklame. NATT&DAG er eid av Filter Media Norge AS som også eier publikasjonene Talent Media, Filter Nyheter, Filter Film og Tv, Filter Partner og Camilla Pihl. For å gi våre lesere det mest relevante kommersielle innholdet kan vi ved enkelte anledninger dele Facebook audiences mellom de ulike publikasjonene i selskapet og med våre kunders facebook kontoer. Dette er anonymiserte data som deles internt i Facebook sine systemer. Filter Media Norge AS har ikke tilgang til noen av disse opplysningene og det har heller ikke noen av våre kunder.

 

Her kan du lese mer om hvordan Google behandler dine personvernopplysninger: https://policies.google.com/privacy?hl=en og her finner du tilsvarende informasjon fra Facebook:. https://www.facebook.com/policy.php

Vipps

 

Noen av våre tjenester krever at du logger inn med Vipps. Vi ber da om tilgang til navnet ditt, epostadressen, adressen og telefonnummeret ditt. Vi kan bruke denne informasjonen til å kontakte deg på epost og sosiale medier med redaksjonelt og kommersielt innhold fra NATT&DAG. Inne i vipps-appen kan du under din profil fjerne hvilke nettlesere og bedrifter den skal huske.

Donasjoner

Hvis du gir oss donasjoner kan det hende vi ønsker å sende deg produkter. Vi må derfor lagre din kontaktinformasjon og adresse for å kunne sende deg varer.

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å melde deg av våre nyhetsbrev eller få opplysninger om deg slettet. Ta kontakt her.

X